Dahlert filter za vodu

Voda iz slavine redovito sadrži raznorazne otrove poput klora, pesticida, kloramina, bakra, žive i olova. Uklonite teške metale, bakterije, kemikalije i sve ostale nečistoće iz vode i pijte TEHNIČKI NAJISPRAVNIJU VODU NA TRŽIŠTU.

Novi relovucionarni filter za vodu DAHLERT predstavlja vrhunac kućnog pročišćavanja vode. Dokazano je da filter za vodu uklanja čestice i onečišćenja veličine 0,001-0,0001 µm. Sustav je zaštićen s više od 100 patenata, a osim toga NSF certificiran, CE certificiran i FDA odobren.

Svaki dan možete imati zdravu i čistu pitku vodu gdje god se nalazite. Idealan za vaš ured, dom, skladište i svaki drugi prostor jer mu ne treba priključak na vodu.

Zašto odabrati Dahlert filter za vodu?

  • Jednostavno održavanje
  • 3 temperature vode:
    • +85°C za čaj, kavu
    • +45°C za adaptirano mlijeko, dječju hranu
    • sobna temperatura
  • Jednostavna promjena filtera – nije potrebna dodatna usluga
  • Nije potrebno nošenje boca s vodom

5 stupnjeva filtracije vode

PREDKORAK:
Sito od nehrđajućeg čelika uklanja grubu nečistoću poput pijeska

1. KORAK:
PP (polipropilenski) filter / Finoća filtracije: 5 µm, uklanja velike čestice

2. KORAK :
Ugljeni predfilter / Finoća filtracije: 0,15 µm – sterilizacija vodom uklanja male čestice, teške metale, hlapljive organske spojeve i bakterije

3. KORAK:
PP (polipropilenski) filter / Uklanja kemikalije poput klora, pesticida, herbicida i ostataka lijekova

4. KORAK:
RO (reverzna osmoza) filter / Finoća filtracije: 0,0001 µm uklanja sve preostale čestice, uključujući viruse

5. KORAK:
Ugljični postfilter za poboljšanje okusa

Zašto vam treba Dahlert filter za vodu?
Čuvajte svoje zdravlje i štedite novac. Ovaj inovativni filter za vodu za vas će očistiti sve teške metale, kemikalije, pesticide, bakterije, viruse i ostale nečistoće.

Održivost

Pijenje filtrirane vode iz slavine najodrživije je rješenje.

Naš filter za vodu može uštedjeti približno 3000 PET boca od 1 litre s jednim uloškom za filtar . Voda je zdravija, čišća i održivija. 

Kod PET ili staklenih boca potrošnja vode je znatno veća nego što je potrebno, a emisija CO2 je 500-1600 puta veća nego kod filtrirane vode iz slavine. 

Zaštićeno s preko 100 patenata i NSF certifikatom naš uložak filtera je jedinstven. Umjesto 4-6 pojedinačnih uložaka filtera, svaki s različitim intervalima zamjene (3-12 mjeseci), mi revolucioniramo s našim 5 u 1 uloškom s filterom, koji nadmašuje ostale, čišći je i ima duži vijek trajanja. 

Ne samo ekološki, već i ekonomski održivo: Uz Dahlert filter za vodu jedna litra vode za piće vas košta samo 0,17 kn. Uz dnevnu potrebu od 3 litre vode za piće, dolazite do prosječnog troška od 185 kn godišnje.

Naravno, i filter za vodu je razvijen na takav način da je izdržljiv i može se popraviti.